Om mig

Jag är Jennie Appehl, kvinnan som ständigt lever i sina bästa år. Jag har oftast mycket nära till ett leende och lever med filosofin; livet pågår just nu – Lev det!

Genom mina dryga 40 år har jag upplevt både med- och motgångar. Jag har lätt att se det positiva i allt som händer och ser lärdom  i allt som sker. Visheten får man på köpet.

Jag gillar att arbeta nära mina kunder, få med helheten, kropp, själ och ande, vilket gör att mitt möte med dig som kund blir väldigt personligt. Du ska känna att du blivit sedd och lyssnad till när du lämnar mig efter en behandling.

Varmt välkommen till din stund!

 


”Att bli berörd är att bli sedd är att bli bekräftad.”

 

Mina meriter:

2000 Axelson Spa – Spa-terapeut
2002 Hälsoteket – Massör
2003 Gilda Skolan – Auktoriserad Hudterapeut
2014 KroppsHarmoni – BMT-terapeut

2000 Hälsans Hus Erikslund
2001-2004 Pålsjöbaden Spa
2004 Startar Naturligt Vacker
2006 Massör på Turisthotellet Mölle
2007 Njuta Spa och Electa
2009 Torekov Warmbadhus
2010 Öppnar By the Sea
2014 Naturligt Vacker tar form på hemmaplan
2014 Och blir delägare på Sund hudvård AB

Kontakta mig

070-773 12 34

jm@naturligtvacker.se

Sädesvägen 82, Lerberget

Öppettider

Alla dagar enligt bokning och överenskommelse.

Hitta till Naturligt Vacker

3 veckor sedan

Naturligt Vacker - Jennie

Då är jag på väg ✈️🇳🇿 vi ses igen i april 💃🏼In o boka via hemsidan. Jag svarar i mån av tid via fb o insta. Ta hand om dig 💕 #semester #bästis #egentid #återhämtning #naturligtvacker #exuviance #bästakundernaharjag 🙌🏼 @ Copenhagen Airport (CPH) ... Läs merVisa mindre

Visa på Facebook

4 veckor sedan

Naturligt Vacker - Jennie

Påminnelse! Sista veckan, sen åker jag ✈️ Du kan fylla på ditt produktlager tom må 4/3. Jag är åter på plats fredag 29/3. Du har alltid rabatt när du handlar hos mig; Köp 5, betala för 4. Jag uppskattar er lojalitet att ni handlar hos mig, som är auktoriserad exuvianceåterförsäljare 🥰 Tack för ert förtroende 🙏🏼 #exuviance #auktoriserad #hudterapeut #snartsemester #naturligtvacker #5för4 @ Naturligt Vacker - Jennie ... Läs merVisa mindre

Visa på Facebook

Don’t forget about the eyes! 👀 ​The area surrounding the eyes is very sensitive and much thinner than on the rest of the face. It is ​very important to moisturize this area daily by using a hydrating eye cream. Especially now in the cold season the eye area benefits from some tlc, both morning and night ❄️ Exuviance Hydrating Eye Complex is a mild, hydrating and barrier strenghtening eye cream with PHA, Bionic PHA, hyaluronic acid and vitamins A, C and E. #exuviance_nordic #exuviance #skincare #dryskin #torrhud #tørrhud ... Läs merVisa mindre

Visa på Facebook

Erbjudande! Gäller endast idag & imorgon❤️ ”Köp 2 valfria produkter och få 50%❗️rabatt på valfri mask”🐛🤪 Välkommen 💕#erbjudande #ansiktsmask #exuviance #naturligtvacker #allahjärtansdag ... Läs merVisa mindre

Visa på Facebook